Tragedia de la Ferma Dacilor. Anca, o tânără din Călărași se numără printre victimele incendiului / Familia nu știa că aceasta se afla acolo

Viorel Iliescu

Anca Gavrilă

Tohani, Prahova – Un incendiu devastator a cuprins, în ajun de Crăciun, renumita pensiune Ferma Dacilor din localitatea Tohani, județul Prahova. Flăcările au mistuit rapid clădirea, transformând un moment de sărbătoare într-o tragedie de proporții. În urma incidentului, șapte persoane și-au pierdut viața, iar o a opta victimă este încă de negăsit.

Destin frânt: Anca Gavrilă, printre victimele incendiului

Printre victimele nefericitului eveniment se numără și Anca Gavrilă, o tânără originară din Călărași. Familia acesteia a aflat cu stupoare și durere că Anca se afla la pensiune în momentul izbucnirii incendiului. Tatăl fetei, profund îndurerat, a povestit cum a aflat despre tragedie: „Soția m-a sunat la prânz spunând că fiica noastră nu răspunde și că ar trebui să ne deplasăm acolo, că este posibil să fie printre victime.”

O petrecere de Crăciun transformată în coșmar

La momentul izbucnirii incendiului, în pensiunea administrată de Cornel Dinicu se desfășura o petrecere de Crăciun la care participau 26 de persoane. Din fericire, 18 dintre acestea au reușit să se autoevacueze, însă două au suferit răni. Echipele de căutare și salvare continuă să scotocească prin ruinele pensiunii în căutarea celor opt persoane raportate inițial ca dispărute.

Lasă un comentariu