Ţeapa pe care și-o iau toți bărbații! Aşa arată Ramona din spate! Are 60 de ani! Cum arată când se întoarce cu faţa

Viorel Iliescu

Multe femei şi-ar dori să arate aşa la 57 de ani, însă prea puţine reuşesc. Vedetă de reality show este una dintre cele care se menţin în formă şi care uită să mai îmbătrânească.

Ramona Singer are 57 de ani, însă corpul ei ascunde incredibil de bine vârsta, deşi ea nu se sfieşte să admită că este o femeie trecută de prima tinereţe. Fotografia publicată însă de aceasta pe o reţea de socializare a făcut senzaţie şi a dat serios de gândit cu privire la vârsta ei.

Vedeta reality show-ului „Real Housewives of New York” s-a fotografiat alături de soţul ei, Mario, în timp ce se aflau pe plajă din Naples, Florida, unde au venit să se relaxeze, după perioadă grea prin care au trecut amândoi.

În urmă cu câteva luni, soţul ei a fost acuzat că a avut o aventură cu o tânără aspiranta la celebritate, care a rămas ulterior însărcinată şi a fost nevoită să avorteze. Deşi Ramona Singer a negat că ar fi adevărat ce s-a întâmplat, se pare că tânăra deţine câteva fotografii compromiţătoare.

În orice caz, problemele dintre cei doi s-au stins, având în vedere fericirea care li se citea pe fată. În timp ce Ramona şi-a arătat formele ideale într-un costum de baie negru, care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect, soţul ei, Mario, a demonstrat că nu se lasă mai prejos şi şi-a expus pătrăţelele de pe abdomen, cei doi stârnind numai comentarii pozitive din partea fanilor.

Lasă un comentariu