Soțul Deliei a avut o relație cu Andreea Marin. Ce spune artista despre aceasta

Viorel Iliescu

Înainte de a-și începe povestea de dragoste cu Delia Matache, Răzvan Munteanu a avut o relație cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Cuplul s-a format în 2004, după ce s-au cunoscut la festivalul Cerbul de Aur. Această relație, deși nu a durat mult, a fost una serioasă, conform declarațiilor Deliei. Artista, care acum trăiește o frumoasă poveste de iubire de peste zece ani cu Răzvan, privește cu maturitate și deschidere trecutul partenerului său.

Delia, despre Perioada Izolării și Relația cu Răzvan
Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Delia a povestit despre cum a petrecut perioada de izolare alături de soțul său. Cuplul a avut ocazia să recupereze timpul pierdut, să petreacă momente valoroase împreună și să se bucure de compania celor apropiați. Artista a subliniat naturalețea și spontaneitatea relației lor, evidențiind armonia dintre ei.

Mama Deliei, Gina Matache, îl Apreciază Mult pe Răzvan
Gina Matache, mama Deliei, are o opinie foarte pozitivă despre ginerele său. Ea îl consideră un om iubitor și atent, care o înțelege și o iubește pe Delia mai mult decât oricine. Această apreciere subliniază legătura strânsă și respectul reciproc din familia artistei.

Lasă un comentariu