„Rămas bun, dragă Bibişor”. Ea este tânăra de 21 de ani care a plătit tributul pe Drumul Morţii E 85. Se afla pe scaunul din dreapta a maşinii condusă de prietena ei

Viorel Iliescu

Bianca Andreea

Tragicul destin al unei tinere la început de drum: Bianca Andreea, în vârstă de 21 de ani, a pierdut viața într-un accident rutier pe Drumul Morții E 85, în Râmnicu Sărat. Accidentul, care a avut loc în timp ce Bianca și prietena ei se îndreptau spre Vrancea în interes de serviciu, a fost cauzat de o virare bruscă efectuată de o altă conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani. Din nefericire, Bianca, care se afla pe scaunul din dreapta, nu a supraviețuit impactului.

Diplomată recent a Liceului „Grigore C. Moisil” din Buzău, Bianca ar fi împlinit 22 de ani în octombrie. Familia îndurerată se pregătește acum pentru înmormântare, iar vestea tragică a îndoliat pe toți cei apropiați.

Mesaje pline de durere și regret au fost exprimate de prieteni și cunoscuți, care și-au adus omagiul online: „Drum lin către îngeri, suflet blând”, „Drum lin către îngeri, frumoasa mea, Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre mesajele emoționante postate.

Poliția a oferit detalii despre accident: „Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, ce se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau două conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat, și în vârstă de 21 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din mașina șoferiței din Buzău, o tânără în vârstă de 21 de ani, de asemenea din Buzău”, au anunțat reprezentanții IPJ Buzău.

Lasă un comentariu