Puya, între oraș și țară: Artistul își găsește refugiul într-o casă de lut

Viorel Iliescu

Puyya

Rapperul Puya, cunoscut pentru legătura sa puternică cu cartierul Sălăjan, a experimentat viața în diferite locuri, de la o vilă în Pantelimon până la o căsuță tradițională la țară. După o perioadă în care a locuit într-o casă cu vilă și piscină la marginea Bucureștiului, artistul și-a găsit liniștea într-o locuință de țară, departe de agitația urbană.

Puya: „Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă”

În ciuda mutării, Puya își păstrează o legătură strânsă cu cartierul său natal. El a povestit, conform protv.ro, despre dragostea sa pentru Sălăjan și despre cum a revenit cu bucurie în cartier, după experiența în zonele rezidențiale. Totuși, artistul a observat schimbări în cartier, cum ar fi plecarea prietenilor săi și transformarea demografică a zonei.

Tradiția înlocuiește modernitatea: Casa de lut a lui Puya

Puya, tată a trei fete, împreună cu soția sa Melinda, au decis să își petreacă timpul într-o casă de lut, ca parte a unui proiect personal. El vede acest demers ca o afirmare a valorilor tradiționale și a sustenabilității, subliniind importanța păstrării tradițiilor și a unui stil de viață simplu, în contrast cu tendințele moderne de construcție. Prin această alegere, Puya își propune să transmită un mesaj puternic despre valorile naționale și despre alternativa vieții la țară, accesibilă și autentică.

Lasă un comentariu