Monica Badea și Ioana Pintea – Arhitectele promovării digitale în România

Whitepress

Eko Group, sub influența dinamică a Monicăi Badea și Ioanei Pintea, a devenit un nume sinonim cu inovația în publicitatea digitală din România. Aceste două tinere visionare, cu o pasiune incontestabilă pentru domeniul lor, au creat o revoluție în modul în care brandurile se promovează și se conectează cu publicul lor. De la steaguri directionale la totemuri digitale 4K, ele au stabilit noi standarde de excelență în industrie.

Promovarea în presa online din România a cunoscut o revoluție datorită eforturilor neobosite ale Monicăi Badea și Ioanei Pintea. Aceste două tinere vizionare au transformat Eko Group într-un gigant al publicității digitale, oferind soluții inovatoare pentru peste 3000 de ziare online.

Eko Group – Puntea dintre branduri și audiența lor

Sub îndrumarea acestui duo excepțional, Eko Group a marit portofoliul serviciului de promovare pe steagurile directionale din București și Ilfov. Cu o rețea de peste 100.000 de stâlpi, brandurile pot acum să ajungă la audiența lor într-un mod vizual puternic. În plus, rețeaua digitală de peste 100 de locații premium a Eko Group oferă o platformă exclusivistă pentru promovarea brandurilor.

Duo-ul care redefinește pasiunea

Monica și Ioana sunt doua profesioniste a Eko Group. Ele sunt adesea surprinse discutând strategii noi sau brainstorming pentru clienții lor, chiar și în afara orelor de lucru. Dedicația și pasiunea lor sunt evidente în fiecare proiect pe care îl preiau. Fiecare contract încheiat este o victorie personală pentru ele, și nu este rar să le vezi sărbătorind succesul cu entuziasm.

Extinderea serviciilor Eko Group

În plus față de serviciile de promovare, Eko Group, a introdus închirierea de totemuri digitale 4K pentru evenimentele companiilor. Acest serviciu permite brandurilor să se evidențieze într-un format impresionant. De asemenea, trimiterea de newslettere în comunitatea de peste 100.000 de antreprenori ai Eko Group asigură o comunicare directă cu liderii de opinie și decidenții din industrie.

Monica Badea și Ioana Pintea nu sunt doar două nume în lumea publicității. Ele sunt forța motrice din spatele succesului echipei de vanzari a Eko Group, aducând inovație, pasiune și dedicare în fiecare proiect pe care îl preiau. Cu o viziune clară și o abordare proactivă, ele continuă să redefinească peisajul publicității digitale în România.

Lasă un comentariu