Mara Bănică anunță un nou capitol în viața ei: Se pregătește să devină mamă din nou și renunță la televiziune

Viorel Iliescu

Și-a dat demisia din televiziune, după 12 ani

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a făcut recent un anunț surprinzător, care marchează o nouă etapă în viața sa personală și profesională. După o absență notabilă din spațiul public, Bănică a revenit pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși noutățile cu fanii.

Într-o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook, Mara Bănică a dezvăluit că a luat decizia de a renunța la colaborarea cu trustul de televiziune la care a activat timp de peste 12 ani. Această schimbare vine într-un moment important din viața personală a vedetei, care se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

Mara Bănică și soțul ei, care s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, așteaptă cu nerăbdare nașterea primului lor copil împreună. Jurnalista, în vârstă de 45 de ani, mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară.

„Stiu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de dispariția mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea(…) După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!”, a scris Bănică pe Facebook.

Cu acest anunț, Mara Bănică își îndreaptă atenția către viitoarea sa rol de mamă, deschizând un nou capitol în viața sa, plin de așteptări și bucurii.

Lasă un comentariu