Lumea handbalului în doliu: Fiica antrenorului Cristian Gavrilă, decedată în incendiul din Prahova

Viorel Iliescu

anca-gavrila-incendiu

Un incendiu devastator a izbucnit în ziua de 26 decembrie la Ferma Dacilor, o cunoscută pensiune din Prahova, transformând bucuria sărbătorilor de Crăciun într-un coșmar. Printre cele 7 victime ale tragediei se numără și Anca Gavrilă, o tânără studentă de doar 20 de ani, originară din Călărași.

Anca, studentă la Sociologie, a pierdut viața în urma incendiului care a mistuit pensiunea, lăsând în urmă doliu și întrebări. Părinții ei, neștiind de prezența fiicei lor la pensiune, au fost cuprinși de groază și neputință atunci când au aflat de tragedie. Tatăl Ancăi, Cristian Gavrilă, antrenor de handbal, a fost devastat de pierderea fiicei sale, oferind mărturii sfâșietoare despre clipele de coșmar.

Situația se complică și mai mult în urma descoperirii că pensiunea Ferma Dacilor nu deținea autorizație de securitate la incendiu, punând astfel sub semnul întrebării măsurile de siguranță și responsabilitatea proprietarilor. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului și pentru a trage la răspundere cei responsabili.

Lasă un comentariu