Lora vorbește deschis despre lipsa copiilor și planurile de viitor

Viorel Iliescu

Lora nu are copii

Cântăreața Lora, la 41 de ani, împărtășește motivele pentru care nu a devenit mamă

Într-un recent interviu pentru podcast-ul „Magic Life” al Lianei Stanciu, cunoscuta artistă Lora, în vârstă de 41 de ani, a oferit o perspectivă sinceră asupra vieții sale personale și a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până în prezent. Deși a întâmpinat critici și zvonuri, Lora a clarificat situația, vorbind despre trecutul său și planurile de viitor alături de partenerul său, Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu: Visul de a forma o familie

Lora, alături de partenerul său Ionuț Ghenu, se bucură de o relație îndelungată și planifică să își oficializeze uniunea printr-o căsătorie în viitorul apropiat. Artista, adesea subiectul unor discuții în ceea ce privește lipsa unui copil în viața ei, a mărturisit că, în trecut, și-a dorit să devină mamă, însă nu a întâlnit persoana potrivită pentru a-și îndeplini acest vis.

Lora a povestit despre un moment anterior din viața sa, când dorința de a avea un copil era puternică, dar partenerul său de atunci nu a susținut această idee. Acum, la 41 de ani, ea rămâne optimistă și încrezătoare că va deveni mamă, păstrându-și speranța că acest vis se va materializa într-o zi.

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să știe multe lucruri. Atunci când am putut să am copii și am vrut, am avut omul nepotrivit lângă mine, care nu și-a dorit, contrar spuselor lumii. Voi fi mamă într-un fel sau altul, sunt sigură”, a declarat Lora în cadrul podcast-ului.

Mesajul Lorei pentru femei

În concluzie, Lora își exprimă speranța și încrederea în viitor, transmițând un mesaj puternic altor femei: „Să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poți da altora bucăți din tine trebuie să fii tu bine”.

Lasă un comentariu