Idei de amenajări exterioare cu piatră decorativă

Whitepress

Piatra decorativă se utilizează în numeroase aplicații exterioare, de la pavarea aleilor și a căilor de acces și până la construirea unor decoruri interesante. Poate fi folosită atât în mediul rezidențial, cât și în cel public și cu siguranță va aduce numeroase îmbunătățiri exteriorului în funcție de modul în care este aleasă.

Piatra decorativă Traverstone – ideală pentru un design contemporan

Cu piatra decorativă Traverstone poți crea imediat un design contemporan care să ofere eleganță și simplitate. Acest tip de piatră are textura de travertin vein cut și oferă finisaje deosebite cu muchii drepte astfel încât rezultatele să fie de excepție. Modelul de piatră decorativă este noi și completează gama de produse Star Stone, ajutând designerii să creeze proiecte noi cu un aer special. Decorarea utilizând un astfel de produs oferă spațiilor eleganță și armonie. Poți găsi mai multe culori și modele disponibile pentru a le adapta proiectului tău.

Poți folosi o astfel de piatră decorativă atât pentru propria locuință, cât și în proiectele de amenajări ale clădirilor edilitare sau în domeniul HORECA. Poți selecta culorile în funcție de tipul de proiect pe care trebuie să îl implementezi și de particularitățile acestuia, astfel încât piatra să completeze aspectul general și să îl rafineze.

Piatră decorative Split Face pentru a îmbina arta cu stilul practic

Modelul de piatră decorativă Split Face este ideal pentru a combina eleganța și rafinamentul cu arta. Poate fi folosită atât la interior cât și la exterior și datorită texturii sale de travertin panelat este superioară pietrei naturale, având potențialul de a transforma complet locul în care este utilizată. Split Face este un produs care va oferi spațiilor în care este folosit un design unic, apropiat de cel cu piatră naturală cioplită. În plus, rezistă mult mai bine decât betonul turnat și poate face față inclusiv temperaturilor foarte scăzute.

O astfel de alegere se va dovedi o soluție pentru o gamă variată de clădiri și cu siguranță va duce aspectul la un nou nivel în ceea ce privește eleganța și impactul asupra vizitatorilor. Deci, indiferent pentru ce tip de clădire alegi un astfel de produs, este suficient să identifici nuanțele potrivite și vei descoperi imediat transformările.

Piatră decorative Code pentru exterioare minimaliste moderne

Cu piatra decorativă Code vei putea da unicitate spațiului tău. Aceasta oferă eleganță aparte finisajelor exterioare și are un efect estetic impresionant, atât pe structurile din xterior cât și pentru interior. Indiferent de locul în care va fi utilizată, va scoate imediat spațiul în evidență. În plus, montarea se face foarte ușor, astfel încât să te poți bucura de efectele sale imediat.

Exterioarele și interioarele minimaliste sunt acum în trend și tot ce trebuie să faci este să selectezi decorul potrivit pentru a te asigura că te încadrezi în normele estetice moderne.

Piatra decorativă Roma pentru un design unic al spațiului

Una dintre cele mai bune metode de a decora și transforma interiorul și exteriorul este piatra decorativă Roma care va da unicitate spațiului indiferent de utilizările acestuia. Textura de marmură antichizată este cea care va da eleganță finisajelor, iar pe lângă efectul estetic remacabil, va scoate în evidență locul în care este utilizată și îi va îmbunătăți considerabil aspectul. 

Selectând piatră decorativă pentru interioare și exterioare, vei descoperi că este mult mai ușor să conservi clădirea în care sunt montate astfel de produse, să întreții curățenia și să obții totodată și un aspect impresionant. Sunt numeroase modele de piatră decorativă pe care le poți selecta în funcție de specificul proiectului tău astfel încât imaginea finală să fie una impecabilă. Atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele publice, piatra decorativă reprezintă o investiție valoroasă pe termen lung.

Lasă un comentariu