Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Veste neașteptată pentru Gemeni

Viorel Iliescu

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii ianuarie 2024, oferindu-ne un ghid detaliat al aspectelor planetare și influențele lor asupra fiecărei zodii. Uranus este singurul corp ceresc retrograd în acest interval, sugerând astfel un start activ și plin de inițiative pentru noul an. Cu Marte în Capricorn din 4 ianuarie, se așteaptă decizii îndrăznețe și o concentrare sporită pe obiectivele personale și profesionale.

Anul începe cu Mercur și Venus în Săgetător, stimulând comunicarea și relațiile interpersonale. O Lună Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie aduce oportunități de a depăși limitările interioare și de a-și asuma riscuri calculat. Fiecare zodie se va confrunta cu provocări și oportunități specifice, de la nevoia Berbecilor de a se informa și a explora noi teritorii de cunoaștere, până la aspirațiile Fecioarelor de a-și depăși realizările din anul precedent.

Taurii vor avea un focus special pe responsabilitățile lor și pe interacțiunile cu autoritățile, în timp ce Gemenii își vor îndrepta atenția asupra impactului comportamentului lor asupra celor din jur. Racii vor căuta modalități de a-și proteja spațiul personal, iar Lei se vor concentra pe atingerea unor obiective de carieră ambițioase. Balanțele vor avea nevoie de o perioadă de odihnă și reîncărcare, în timp ce Scorpionii se vor concentra pe optimizarea activității lor pentru a maximiza veniturile.

Săgetătorii vor fi concentrați pe aspectele financiare, în timp ce Capricornii vor trebui să se adapteze la schimbări în modul în care își exercită influența asupra celor din jur. Vărsătorii vor avea o perioadă de relaxare și refocalizare pe propriile nevoi, iar Peștii se vor concentra pe carieră și pe evaluarea atentă a oportunităților care li se prezintă.

Lasă un comentariu