Gigi Becali a vrut să-i dea cu scrumiera în cap lui Cristian Tudor Popescu

Viorel Iliescu

Gigi Becali

Conflictele de idei dintre Gigi Becali și Cristian Tudor Popescu, două personalități marcante din spațiul public românesc, au fost adesea subiecte de interes în mass-media. Recent, un episod tensionat între cei doi a fost adus în discuție de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a rememorat cum patronul FCSB, Gigi Becali, a încercat să îl influențeze în trecut.

Potrivit declarațiilor lui CTP, Gigi Becali ar fi încercat să îl avertizeze asupra consecințelor criticilor sale la adresa Bisericii și Sfinților Părinți, sugerând că astfel de acțiuni ar putea atrage blestemele preoțești. În plus, Becali ar fi încercat să îi ofere lui CTP cărți religioase, dar jurnalistul a refuzat. Mai mult, CTP a amintit un incident mai vechi, din 2001, în care Gigi Becali ar fi fost aproape să îi dea cu o scrumieră în cap, în public, și chiar l-ar fi amenințat cu moartea.

În același context, Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a criticat recent declarațiile lui Cristian Tudor Popescu despre Fecioara Maria, catalogându-le drept blasfemii și afirmând că CTP a trăit din scandal și santaj. Dragomir a sugerat că Becali a făcut bine când l-a „scatoalcat” pe jurnalist.

Răspunsul lui Cristian Tudor Popescu nu a întârziat, acesta caracterizându-l pe Dragomir drept „bulbucatul Mare Maestru al Matrapazlâcurilor”.

Aceste declarații și contre între personalități publice continuă să genereze interes și să alimenteze dezbaterile în spațiul public românesc.

Lasă un comentariu