Fuego, dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei. Lipsurile i-au marcat sărbătorile de iarnă artistului: „Tânjeam la cele două portocale”

Viorel Iliescu

Artistul Paul Surugiu dezvăluie amintiri emoționante despre sărbătorile din copilărie

Cunoscutul cântăreț Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a oferit recent un interviu în care a vorbit despre amintirile sale legate de Crăciun și copilărie. La vârsta de 47 de ani, artistul rememorează cu nostalgie și o oarecare tristețe anii săi de demult, evocând detaliile unei perioade pline de simplitate și bucurii modeste.

Surugiu a dezvăluit că păstrează și în prezent bradul argintiu din copilărie, un simbol al sărbătorilor petrecute alături de familie. Deși acele vremuri nu erau perfecte, artistul își amintește cu drag de momentele frumoase, dar și de provocările vremii. El a povestit cum furam bomboanele din staniol și le înlocuia cu pietricele pentru a masca fapta sa neastâmpărată.

Fuego vorbește cu căldură despre eforturile părinților săi de a-i oferi o copilărie plină de dragoste și grijă, chiar în condiții modeste. Amintirile sale despre portocalele rare, pâinea prăjită cu unsoare și boia, sunt evocate cu o emoție profundă și sinceră.

Perioada de Crăciun, o sursă de inspirație și nostalgia pentru Fuego

Pe lângă rememorările personale, Fuego se bucură de un moment profesional de succes. În prezent, artistul se află în mijlocul unui turneu național, apreciind sprijinul și dragostea publicului său. El consideră că cea mai mare realizare a sa este faptul că oamenii cumpără bilete pentru a-l vedea pe scenă, o dovadă clară a aprecierii și conexiunii cu fanii săi.

Fuego, cu o carieră muzicală îndelungată și respectată, rămâne una dintre cele mai iubite figuri din lumea artistică românească, cu o capacitate deosebită de a atinge coardele sensibile ale publicului prin muzica și poveștile sale.

Lasă un comentariu