Echipa fetelor triumfă în finala America Express: Laura și Sânziana, campioane cu un premiu de 30.000 de euro

Viorel Iliescu

Câți euro au primit Aris și Alexia Eram, de la Antena 1

Finala electrizantă a emisiunii America Express de pe Antena 1 s-a încheiat cu victoria echipei feminine formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cuplul a reușit să ajungă primul la gazda Irina Fodor, deschizând cufărul vișiniu și câștigând trofeul alături de suma impresionantă de 30.000 de euro.

Aris și Alexia Eram, recompensați generos în pofida pierderii finalei

Chiar dacă nu au ocupat primul loc, frații Aris și Alexia Eram nu au plecat cu mâinile goale din competiția de la Antena 1. De-a lungul celor 10 etape ale Drumului Soarelui, fiecare dintre ei a fost remunerat cu câte 2.500 de euro pe etapă, acumulând astfel fiecare câte 25.000 de euro. Suma totală primită de cei doi frați se ridică la 50.000 de euro.

Experiența unică și transformarea personală a concurenților

Participanții America Express au trecut prin probe dificile și condiții aspre pe parcursul întrecerii, fapt care a contribuit la o experiență intensă și transformatoare. Laura Giurcanu, una dintre câștigătoare, a împărtășit la Antena Stars cât de mult i-a influențat această aventură viața, subliniind schimbarea personală și amintindu-și cu nostalgie de momentele petrecute alături de Sânziana Negru.

Lasă un comentariu