Dumitru Dragomir oferă 10 apartamente în valoare de 1 milion de euro

Viorel Iliescu

mitica-dragomir

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cunoscut și sub porecla „Corleone”, împărtășește opinia sa fermă despre esența succesului în lumea afacerilor: menținerea unor relații strânse cu oamenii importanți și tratarea cu respect profund a angajaților săi de lungă durată. Dragomir, care nu este adeptul parteneriatelor de afaceri, a dezvăluit recent că a recompensat loialitatea angajaților săi prin oferirea de apartamente de lux, în valoare de aproximativ 300.000 de euro fiecare.

Conform relatărilor, în acest an, trei dintre cei mai apropiați membri ai echipei sale au fost răsplătiți cu apartamente de lux, ca semn al aprecierii pentru munca și loialitatea lor îndelungată. Această generozitate nu este un gest izolat; Dumitru Dragomir menționează că, la fiecare zece ani, selectează câțiva angajați pentru a le oferi astfel de recompense, subliniind importanța de a avea persoane cinstite și loiale în echipa sa.

Dumitru Dragomir, acum la pragul vârstei de 80 de ani, reflectă asupra filosofiei sale de viață, accentuând rolul crucial al familiei și al celor apropiați în realizările sale. El oferă sfaturi prețioase, bazate pe experiența personală, despre cum să navighezi în lumea afacerilor, subliniind că, fără o echipă de încredere, este dificil să obții succesul.

Lasă un comentariu