Andreea Marin dezvăluie lupta cu depresia în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr.

Viorel Iliescu

Andreea Marin a făcut dezvăluiri tulburătoare într-un recent episod al podcastului „Fain & Simplu” moderat de Mihai Morar, vorbind despre perioada dificilă pe care a traversat-o în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta de televiziune a mărturisit că, deși a trăit momente de fericire autentică alături de fiica sa, a luptat în același timp cu o depresie profundă, care nu avea legătură cu evenimentele din copilăria sa, ci cu necazurile întâlnite la maturitate.

Depresia, un inamic tăcut în viața Andreei Marin

Confruntându-se cu insomnii și o tristețe profundă fără un motiv anume, Andreea Marin a devenit conștientă de depresia sa în anul 2010, după tragicul deces al Mădălinei Manole. Ascultând un psiholog vorbind despre această boală, vedeta a descoperit similitudini între starea sa emoțională și simptomele descrise.

„Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r. – când și-a pierdut mama). Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria. Aș vrea ca oamenii să știe (n.r. – când au depresie), să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii, să se trezească dimineața cu lacrimi în ochi, fără să se întâmple nimic, abia te trezești și deja simți că sufletul îți plânge. Când simți că te doare sufletul, dar nu ai un motiv clar, adică nu ți s-a întâmplat nimic în perioada aceea. Când începi să te cerți prea mult, nemotivat, cu cei dragi, din jurul tău. Cei din jur au observat… ce motive aveam să mă plâng? Tocmai născusem o fetiță, iubirea vieții mele, aveam casă, aveam masa și o meserie” – i-a povestit Andreea Marin lui Mihai Morar.

Eforturi zadarnice pentru salvarea căsniciei

În ciuda încercărilor de a salva căsnicia, Andreea Marin a ajuns la concluzia că nepotrivirile dintre ea și Bănică Jr. erau prea mari, determinând-o să opteze pentru o separare. Vedeta a recunoscut că nu a fost ușor să accepte că trebuie să meargă pe drumuri separate, dar a considerat că este cea mai bună decizie pentru amândoi.

“După moartea mamei mi-am dorit foarte mult să am un partener de viață cu care să mă înțeleg, care să fie sensibil la nevoile mele, așa cum eu sunt mereu sensibilă la nevoile celor din jur. Și mult timp nu s-a întâmplat așa, nu s-au potrivit toate. Eu nu am avut o despărțire numai așa, pentru că sunt eu grăbită în viață. A fost numai când am înțeles că eu nu mai am ce salva acolo. Și că nepotrivirea e atât de mare încât ne va fi mai bine pe drumuri diferite” – a completat vedeta.

“Nu poți ieși singur din asta, nu te poți vindeca singur de depresie, mintea îți e întunecată. Eu am pornit, din păcate, de la povestea mult mai dură a Mădălinei Manole. Când a avut loc drama, la un moment dat, urmăream știrile și un psiholog vorbea despre ce înseamnă această boală. Am fost uimită să descopăr niște puncte comune cu ceea ce simțeam și trăiam eu. Până atunci nu îmi trecea prin cap să accept așa ceva, pentru că sunt un om puternic și nu pot trece eu prin asta, îmi spuneam. Am înțeles din explicațiile acelui psiholog că ar trebui să verific…

Era o continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, când îl țineam în brațele mele! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem.

Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. –  divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală pe toate direcțiile. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur. Dar uneori nu ai cum să-ți dai seama. Dar când ai 20-30 de ani, uneori nu ești destul de copt. Și trebuie să treci prin greu ca să înveți ceva” – a mai spus Andreea Marin.

 

Lasă un comentariu